2016 YILINDA 300 CADDE VE SOKAK YENİLENECEK



AYKOME Üst Kurulu 2016 yılı yatırım programını görüşmek üzere toplandı. Hüseyin

Göksun Belediye Başkanı Coşkun Aydın, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında “Mübarek gün ve geceler, bizlere her türlü kötülük, çirkinlik, haksızlık ve adaletsizlikten uzak olmayı, bencillik ve egolarımızdan, arzularımızın, tutkularımızın ve nefsimizin esaretinden kurtulmayı ve berata kavuşmayı öğretir” dedi.

 

Berat Kandilinin en önemli hususlardan birinin Müslümanlara affedici olmayı öğrettiğini belirten göğüş Belediye Başkanı Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Allah’tan af bekleyen affedici olur. Allah’tan bağışlanma dileyen bağışlayıcı olur. Allah’ın hoşnutluğunu isteyen, hiç kimseyi hor ve hakir görmez. Allah’ın sevgisine ulaşmak isteyen, daima yüreğinde sevgi ve merhamet taşır. Berat Kandili vesilesiyle hayatı daha yaşanabilir kılmak ve birbirimizin yükünü azaltmak için ailevi ve sosyal ilişkilerimizde saygı, sevgi, yardımlaşma, merhamet ve hoşgörüyü öne çıkaralım. Böyle feyizli ve bereketli gecelerde anne ve babamızın hayır dualarını alalım ve çevremizle insani ilişkilerimizi daha da güçlendirelim. Gündelik hayatın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere, bir kandil olması dileğiyle kıymetli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslâm âleminin Berat Kandili’ni kutluyorum.”


26.05.2016 Yayın Tarihli Haber